Nieuws


22 juli 2019

De beste artikelen van het eerste half jaar 2019


Als je tot de zomer hebt gewacht om bij te lezen dan vindt je hier de beste en meest gelezen artikelen op onze site van het eerste half jaar. Het onderwerp AVG/GDPR staat wederom erg hoog, net als vorig jaar, en hulp bij het selecteren van HR Tech wordt gewaardeerd.

Geschreven door: HRTech Redactie

De AVG of GDPR

Dit onderwerp blijft de gemoederen bezig houden. En terecht want uit onderzoek blijkt dat veel organisaties nog lang niet alle HR processen en systemen AVG proof hebben ingericht. In dit artikel geven we meer toelichting over de impact van de AVG op HR en dit artikel uit januari met de checklist voor HR staat met stip bovenaan de meest gelezen artikelen.

Selecteren van HRTech

Een van de belangrijkste doelen van onze site en community is het helpen van HR bij het selecteren van de best passende HRTech. Het woord 'passend' is hierbij uiteraard cruciaal, want 'de beste' HRTech software bestaat niet. Je zult steeds opnieuw moeten kijken naar de best passende partij voor de specifieke situatie op het specifieke moment. In het tweede meest gelezen artikel lees je hoe partner Vroom de zorginstelling Cordaan hielp een nieuw LMS (Learning Management Systeem) te selecteren. In onze 2-daagse training 'Aan de slag met HR Tech' wordt in samenwerking met Vroom een hele dag besteed aan het selectieproces.

730x90_aan de slag

De andere hoogtepunten

Naast de bovenstaande onderwerpen hieronder nog 5 veel gelezen artikelen uit het eerste half jaar van 2019:

In de zomerperiode is het ook bij ons wat rustiger, hierna gaan we weer volle bak verder om jullie relevant HRTech nieuws voor Nederland voor te schotelen.

Als je nog wat tijd over hebt en wel een uitstapje naar Parijs ziet zitten om daar meer dan 100 HRTech partijen en top sprekers uit heel Europa en de VS te zien, schrijf dan een review over de HRTech die jij gebruikt en win een gratis, 2-daags ticket voor UNLEASH in oktober.

WinActieUNLEASHParis

 

 

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 258 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter