Nieuws


6 september 2018

Webinarweek over inhuur, recruitment en HRTech


Van 24 t/m 28 september is de 4de webinarweek van ZiPconomy en Werf&. Er zijn iedere dag 5 gratis webinars, 25 in totaal over de wereld van inhuur/recruitment van vast en flex, met een stevige dosis HRTech ondersteund.

Geschreven door: HRTech Redactie

2ebinarweek1In totaal 25 boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen laten in deze week in een gratis webinar van een uur hun licht schijnen over de in hun ogen belangrijkste ontwikkelingen. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen. Elke dag in de week heeft zijn eigen thema, van arbeidsmarktcommunicatie tot HR-technologie en flexibilisering.

Het HRTech hoogtepunt ligt op de vrijdag met als thema "HRTech en Flex" waar Mark van Assema van HRTech Review dagvoorzitter is en aftrapt met een webinar over HRTech voor vast EN flex. Ook de andere dagen is er voldoende te zien en luisteren over HRTech tooling die recruitment en inhuur ondersteunen. De volgende HRTech aanbieders uit onze gids zijn van de partij;

  • Joboti, recruitment chatbot
  • HR Office, ATS en HR oplossingen voor recruitment vast en flex
  • Wonderkind, Recruiment marketing
  • Carerix, CRM en ATS voor recruitment vast en flex
  • Nétive, VMS voor Recruitment Flex
  • Part-Up, samenwerken binnen en tussen organisaties

Het hele programma vind je hier en je kunt heel makkelijk voor meerdere webinars tegelijk inschrijven. Mocht je er onverhoopt een missen dan kun je later terug kijken. 

Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

Deel dit artikel
Dit artikel is 202 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter