Nieuws


23 september 2018

Selecteren van een recruitment systeem volgens Blyxum


In een ruim verzadigde markt met zeer veel aanbieders van recruitment systemen is een zorgvuldig selectie traject essentieel. Tom van der Valk van Blyxum legt in de slideshare uit hoe je zo'n selectie traject kan doorlopen.

Categorie: Recruitment vast
Geschreven door: Tom van de Valk

Op onze site #HRTech Review vind je inmiddels bijna 50 leveranciers van recruitment systemen voor vaste medewerkers, zie ons domein 'Recruitment Vast'. Soms zijn de verschillen groot, soms zijn ze klein, het gaat uiteindelijk erom of ze geschikt zijn voor jouw organisatie. In een goed selectie traject ga je op zoek naar die match en daar is aardig wat voor nodig. Onderstaande presentatie legt uit;

  • Welke typen recruitment systemen en tools zijn er op de markt?
  • Hoe je zorg je voor een resultaatgerichte aanpak?
  • Met welke aandachtspunten en valkuilen moet je rekening houden bij een selectie- en implementatietraject?

 

 
Dit artikel verscheen eerder op de site van Blyxum
Deel dit artikel
Dit artikel is 83 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter