Nieuws


16 juli 2018

Cornerstone OnDemand en #HRTech Review kondigen samenwerking aan


Met veel genoegen maken Cornerstone en #HRTech Review bekend een samenwerking aan te gaan. Cornerstone wordt hiermee de eerste wereldspeler in #HRTech die software partner wordt van #HRTech Review.

Geschreven door: HRTech Redactie

CS-UK-Logos-RGB_CS_tag_4CCornerstone OnDemand is een op de Amerikaanse beurs genoteerde software leverancier van cloud-based learning en human capital software. De oplossingen van Cornerstone worden wereldwijd door meer dan 3.250 klanten gebruikt, met een totaal van 36 miljoen gebruikers in 192 landen en in 43 talen.               

In de samenwerking wordt product informatie van Cornerstone gedeeld in de HRTech Review community door middel van onder andere een uitgebreide profiel pagina en “debinars”. Een debinar is een openbaar demo webinar waarin je in ongeveer 25 minuten een goede indruk krijgt van het product. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen pro-actief gedeeld met de onafhankelijke HRTech experts verbonden aan ons platform. 

Dankzij de recente samenwerking geeft Cornerstone een internationale glans aan het Nederlandse #HRTech Review platform. Cornerstone levert learning en andere human capital oplossingen aan internationale en lokale organisaties. In Europa wordt Cornerstone gezien als marktleider op het gebied van Learning en Talent Management oplossingen door Fosway Group. 

“Ik ben erg trots om een hele grote HR Tech speler als Cornerstone al in zo’n vroeg stadium met onze nieuwe HR Tech community te kunnen verbinden”, aldus oprichter Mark van Assema. “Zo wordt direct de scope van ons platform helder, van wereldwijde enterprise oplossingen als Cornerstone, tot lokale start-ups uit Nederland”

Over Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD) is wereldwijd leverancier van cloud-based learning en human capital software. De oplossingen van Cornerstone helpen organisaties om het potentieel van hun werknemers volledig te benutten. Van recruitment, onboarding, trainen en samenwerken tot performance management, compensatie, opvolging, werknemersadministratie en analytics, Cornerstone is ontwikkeld om een leven lang leren en ontwikkelen mogelijk te maken, fundamenteel voor de groei van werknemers en organisaties. Voor meer informatie neem contact op met Amir Mizrachi.

Over #HRTech Review

#HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en community met als doel gebruikers van HR-technologie te stimuleren om voor hen passende en innovatieve oplossingen te zoeken. Om uiteindelijk de juiste oplossing te selecteren en implementeren zijn partners beschikbaar, een 'expertpanel' en consultancybureaus. #HRTech Review stimuleert innovatie door kennis te delen, door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en door onderzoek uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met ZiPconomy, de community over de flexibilisering van organisaties. Voor meer informatie neem contact op met Mark van Assema

Deel dit artikel
Dit artikel is 323 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter